COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Catania - Napoli er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sicilien til Italien side

Catania - Napoli færgeselskaber

Catania Napoli færge anmeldelser

  • "Behagelig og sikker"

    Det er svært at finde TTT-Lines kontor i Catanias havn, hvor man skal hente sit boardingpas, især i mørke. Behagelig mini bus tog os til havnen, chaufføren viste os vejen til skibet. Hyggelig og varm kabine med rent privat badeværelse. Baren var god med priser, som er normale for en middel italiensk restaurant. Maden var ok. En masse plads på soldækket. Færgen var punktlig. Generelt en behagelig og sikker tur.

    '' travelled on

    Læs mere Læs mindre

Catania til Napoli færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Sicilien til Italien færger på Catania Napoli færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Vi får Catania til Napoli priser direkte fra færgeselskabets booking system, og sammenligner alle muligheder, så vi kan give dig den bedste pris for din færgebillet. Det kunne ikke være nemmere at få en pris og booke din færgebillet til Italien!

Det er hurtigt og nemt at få en billetpris! Du skal blot vælge dit afgangspunkt fra Billetsøgning, Catania Napoli i rute menuen, antal passagerer og søge.

Catania Guide

Den sicilianske by Catania ligger på øens østkyst mellem Messina og Siracusa. Byen, som er kendt for sine tidligere jordskælv i 1169 og 1693, led også fra vulkanudbrud fra nærliggende Etna, den mest ødelæggende i 1669. Byen er også hjemsted for Siciliens første universitet, som åbnede i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell'Ellefante, der blev samlet i 1736 af Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle sten elefant kronet af en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har haft et dårlig forhold med vulkaner, og er blevet begravet af lava 17 gange i historien. I lag under nutidens by er den romerske by og den græske by, som lå der før.