Catalina Flyer
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Catalina Flyer

Catalina Flyer er et amerikansk færgeselskab, der tilbyder færger tur/retur fra Newport Beach til Catalina Island hele året rundt. Catalina Flyer ligger kun en kort afstand fra Los Angeles centrum og har været i transportsektoren siden 1988 og tilbyder hyppige ture hver dag fra Newport Beach til Avalon.

Catalina Flyer er en katamaranfærge, der kan transportere op til 600 passagerer på en enkelt rejse. Det tager normalt omkring 75 minutter at gennemføre en tur og retur, hvilket gør det til en hurtig og nem færgerute. Desuden kan passagererne købe forfriskninger og snacks i snackbaren om bord. Der er også et soldæk til rådighed, så passagererne kan nyde den spektakulære udsigt over kysten undervejs. Husk venligst, at du skal ankomme en time før den planlagte afgangstid.

Med directferries.dk kan du finde Catalina Flyer sejlplaner, billetpriser og booke Catalina Flyer færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Catalina Flyer med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking