Cataferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cataferry

Cataferry er en passagertransporttjeneste, der tilbyder regelmæssige færger fra det malaysiske fastland til Tioman Island med afgang fra en lang række destinationer, herunder Kampung Tekek, Kampung Paya, Kampung Genting, Kampung Air Batang, Kampung Salang, Kampung Juara, Kampung Mukut, Tanjung Gemok og Mersing.

Cataferry har skibe, der kan transportere op til 177 passagerer på en enkelt rejse, og der er komfortable siddepladser på hoveddækket og premium-dækket. Der er også bænke til rådighed på deres soldæk. Passagererne kan nyde godt af en række faciliteter om bord, herunder en snackbar, tv-underholdning, bagagerum, toiletter, aircondition og WiFi.

Alle deres fartøjer er udstyret med den nyeste teknologi fra vandtætte skotter til at modstå barske vejrforhold og et lænsepumpesystem i det usandsynlige tilfælde af en nødsituation.

Med directferries.dk kan du sammenligne Cataferry sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking