Caribbean Sprinter
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter, der tidligere var kendt som Ocean Ferry Belize, er en førende caribisk operatør, der tilbyder regelmæssige færger fra Belize City, San Pedro og Caye Caulker. De tilbyder den hurtigste service i regionen og sparer passagererne ca. en time på en tur/retursejlads fra Belize City til San Pedro.

Caribbean Sprinter-færgerne kan transportere mellem 60 og 110 passagerer på en enkelt rejse. Hvert fartøj er udstyret med mindst to motorer for optimal hastighed og er specielt designet med V-formede skrog for at sikre den mest glidende tur uanset vejrforholdene. De drives også af et erfarent team, som vil tage sig af alle dine behov under hele rejsen.

Passagerer opfordres til at ankomme mindst 1 time før den planlagte afgang for at sikre tid til check-in.

Med directferries.dk kan du finde Caribbean Sprinter sejlplaner, billetpriser og booke Caribbean Sprinter færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Caribbean Sprinter med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking