Brindisi til Zante færge

Brindisi Zante færgeruten forbinder Italien med Zakynthos. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Red Star Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Brindisi Zante færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Brindisi - Zante færgeselskaber

  • Red Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 17 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Brindisi Zante Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Brindisi Zante ruten er for en bil og 2 passagerer.

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.

Zante Guide

Den græske ø Zakynthos, eller Zante, er en af de mest populære og smukke af de Ioniske øer. Den ligger syd for øen Kefallonia og er kendt for sit krystalklare hav og meget livlige natteliv, der tilsammen gør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte strand på øen er Navagio, som har gyldent sand og dejligt varmt, blå vand. Bådture til Navagio og Blue Caves er meget populære mens på øen. Andre gode strande på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en række andre på sydkysten.

Zakynthos har to havne. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den anden i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er der forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er der en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.