COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen sejler mellem Danmark, Bornholm, Sverige og Tyskland.

Færgeservicen har eksisteret i mere end 140 år med det primære formål at transportere passagerer, post og gods til og fra Bornholm, til gavn den bornholmske befolkning. Færgeselskabets navn var Bornholmertrafikken indtil 2010.

Den maleriske ø Bornholm er Danmarks enestående perle i Østersøen, og byder på et væld af unikke oplevelser, og med Bornholmerfærgen er øen lettere end nogensinde at rejse til og fra.

Flåden er med de tre skibe ”Villum Clausen,” ”Povl Anker,” og ”Hammerodde,” temmelig lille, men de er alle moderne og komfortable at rejse med. Om bord kan du finde veludstyrede butikker, en bistro, og lege områder, såvel som stilfulde kabiner som du kan leje ved længere overfarter.

Med directferries.dk kan du finde BornholmerFærgen sejlplaner, billetpriser og booke BornholmerFærgen færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne BornholmerFærgen med alternative færgeselskaber.

BornholmerFærgen kundeanmeldelser

 • "god tur"

  havde en god og behagelig overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "udmærket tur"

  Færgen afgik til tiden, og alt var som forventet.

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Færgen var enkel og overskuelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Vi ankom flere timer før afgang fra Ystad, men fik lov at komme med en tidligere afgang. Hele processen omkring ændring af billet mm gik smidigt og personalet kunne også oplyse os om, at vi skulle have refunderet penge, fordi vores bil ikke var helt så høj som oplyst - af os selv. Selve færgeturen både frem og tilbage var behagelig. Fine cafeteria- og toiletforhold.

  Læs mere Læs mindre