BornholmerFærgen

BornholmerFærgen sejler mellem Danmark, Bornholm, Sverige og Tyskland.

Færgeservicen har eksisteret i mere end 140 år med det primære formål at transportere passagerer, post og gods til og fra Bornholm, til gavn den bornholmske befolkning. Færgeselskabets navn var Bornholmertrafikken indtil 2010.

Den maleriske ø Bornholm er Danmarks enestående perle i Østersøen, og byder på et væld af unikke oplevelser, og med Bornholmerfærgen er øen lettere end nogensinde at rejse til og fra.

Flåden er med de tre skibe ”Villum Clausen,” ”Povl Anker,” og ”Hammerodde,” temmelig lille, men de er alle moderne og komfortable at rejse med. Om bord kan du finde veludstyrede butikker, en bistro, og lege områder, såvel som stilfulde kabiner som du kan leje ved længere overfarter.

Læs mere Læs mindre

BornholmerFærgen kundeanmeldelser

 • "Sommer ferie"

  Fin service og alt forløb tilfredsstillende

  'John' rejste med BornholmerFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "bornholmerturen"

  Vi var på ferie på Bornholm og tog Bornholmerfærgen. Der var en positiv oplevelse. Vi har kun positive tilbagemeldinger om overfarten alt var perfekt.

  'Thomas' rejste med BornholmerFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "Pasager oplevelse."

  Dejlig oplevelse. Personalet var meget imødekommende og virke oprigtige i deres måde at servicere på, lige fra da bilen blev guidet ind på færgen til mad /drikke, og butikken. Også det "usynlige personale", pæne toiletter og færgen virkede pæn og ren. I gør det godt.

  'Helle Kruse' rejste med BornholmerFærgen

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig sejltur"

  Det var en super dejlig sejltur Det er mange år siden vi sidst har været ude at sejle, men vi blev guidet igennem med stor venlighed.. Kan varmt anbefale at rejse med Direct Ferries:-)

  'Kurt Bach' rejste med BornholmerFærgen

  Læs mere Læs mindre