COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen sejler mellem Danmark, Bornholm, Sverige og Tyskland.

Færgeservicen har eksisteret i mere end 140 år med det primære formål at transportere passagerer, post og gods til og fra Bornholm, til gavn den bornholmske befolkning. Færgeselskabets navn var Bornholmertrafikken indtil 2010.

Den maleriske ø Bornholm er Danmarks enestående perle i Østersøen, og byder på et væld af unikke oplevelser, og med Bornholmerfærgen er øen lettere end nogensinde at rejse til og fra.

Flåden er med de tre skibe ”Villum Clausen,” ”Povl Anker,” og ”Hammerodde,” temmelig lille, men de er alle moderne og komfortable at rejse med. Om bord kan du finde veludstyrede butikker, en bistro, og lege områder, såvel som stilfulde kabiner som du kan leje ved længere overfarter.

Med directferries.dk kan du finde BornholmerFærgen sejlplaner, billetpriser og booke BornholmerFærgen færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne BornholmerFærgen med alternative færgeselskaber.

BornholmerFærgen kundeanmeldelser

 • "Efterårsferie"

  Efterårsferie

  Læs mere Læs mindre
 • "Yrstad-Bornholm"

  Fin, effektiv, behagelig kort 67 minutters overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "Sommerferie"

  Vi har været tilfredse med at rejse med selskabet. Der var mange muligheder for at finde en siddepladser.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sommer ferie"

  Fin service og alt forløb tilfredsstillende

  Læs mere Læs mindre