Bluemar Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bluemar Ferries

Bluemar Ferries er det første færgeselskab, som tilbyder forbindelser mellem Spaniens næststørste by, Barcelona og den pulserende kystby, Sitges i Catalonien på den nordøstlige kyst.

Bluemar Ferries tilbyder passagerer en hurtig og fornøjelig tur over det Baleariske Hav.

Bluemar Ferries sejler fra Barcelona til Sitges på mindre end en time med deres færge, The Blue Cat, som kan bære op til 300 passagerer og har en tophastighed af 34 knob. Der er rummeligt øvre dæk på færgen, samt siddepladser på den nedre del, hvor man kan beundre den fantastiske udsigt.

Der er et udvalg af faciliteter om bord på færgen, inklusiv en bar, som serverer friske snacks, områder med siddepladser, handikap adgang og mere.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Bluemar Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Bluemar Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking