COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bluemar Ferries

Bluemar Ferries er det første færgeselskab, som tilbyder forbindelser mellem Spaniens næststørste by, Barcelona og den pulserende kystby, Sitges i Catalonien på den nordøstlige kyst.

Bluemar Ferries tilbyder passagerer en hurtig og fornøjelig tur over det Baleariske Hav.

Bluemar Ferries sejler fra Barcelona til Sitges på mindre end en time med deres færge, The Blue Cat, som kan bære op til 300 passagerer og har en tophastighed af 34 knob. Der er rummeligt øvre dæk på færgen, samt siddepladser på den nedre del, hvor man kan beundre den fantastiske udsigt.

Der er et udvalg af faciliteter om bord på færgen, inklusiv en bar, som serverer friske snacks, områder med siddepladser, handikap adgang og mere.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Bluemar Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Bluemar Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.