Blueline
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Blueline

Blueline transporterer passagerer og køretøjer mellem Kroatien og Italien.

Bluelines besætning og personale vil overgå dine forventninger under overfarten med deres første klasses service, toldfrie butikker og kabiner.

Blueline sejler hele året mellem Ancona og Split, og har også sæsonbestemte tjenester til Stari Grad og Vis.

Blueline transporterer omkring 200.000 passagerer årligt.

Med directferries.dk kan du finde Blueline sejlplaner, billetpriser og booke Blueline færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blueline med alternative færgeselskaber.

Om bord Blueline

Blueline kundeanmeldelser

 • "God overfart"

  Skibet var et fremragende valg for vores tur. Sengene var super behagelige. Hele oplevelsen var rigtig god.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vi sejlede fra Ancona til Split i juli og hele oplevelsen var god. Kabinen var behagelig, brusebadet godt, og båden havde masser af dæk. Jeg har været på pænere færger, men denne var god og ville bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "En behagelig tur"

  Vi kom på motorcykel og nød virkelig en behagelig overfart. Skibet havde en fin kabine, virkelig god mad og en venlig og hjælpsom besætning. Vi vil uden tvivl vende tilbage. PS. Bemærk at i Ancona er check-ind og på- og aflæsning forskellige steder.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god oplevelse"

  Vi nød vores tur over Adriaterhavet om bord på Bluelines færge for en uge siden. Overraskende nok, var mad og drikke rimeligt prissat, og det samme kan siges for den store ”toldfrie” butik, som havde et stort udvalg af parfumer og drikkevarer. Vi havde en 2-sengs kabine med vindue, som var ekstremt behagelig, og vi sov rigtig godt. Personalet, som for det meste var filipinsk, var søde og hjælpsomme, og alt var godt organiseret. Den lange ventetid i bilerne, før toldmyndighederne ved Split var nok det eneste negative aspekt af denne oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking