Billige færger til Tunesien med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Tunesien med vores Billige færger til Tunesien side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Tunesien med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Tunesien eller eksklusive Tunesien færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Tunesien, kan du besøge vores Færger til Tunesien side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Tunesien

Det eventyrlignende land Tunesien er beliggende et stenkast fra Sicilien og er en pragtfuld feriedestination. Landet har en anderledes kultur med en blanding af både orienten og europæisk. Op gennem årene har erobrerne afløst hinanden og romere, arabere, tyrkere og franskmænd har alle sat deres præg på den tunesiske kultur. Tunesien lokker med spændende historiefortællinger fra den arabiske verden og fra de romerske kejsere.

Her bydes på masser af sol, skønne strande og Middelhavets herlige vand og det tiltrækker mange turister. Her venter mange spændende og anderledes oplevelser rundt om hvert hjørne. Tunesien er et ægte historisk skattekammer overstrøet med ruinbyer fra romerriget, bl.a. det vedbevarende amfiteater i El Djem. I landets hovedstad, Tunis, dunker den moderne arabiske puls. Handlen i den gamle medina er ligeså livlig som trafikken udenfor er tæt. I syden lokker Sahara og de særprægede oasebyer.