Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Spanien med directferries.dk

Om Spanien

Spanien ligger på den iberiske halvø og besidder er areal på 505.000 km2. Mod nord afgrænser landet mod Frankrig og Andorra af Pyrenæerne. De Baleariske Øer ligger i Middelhavet og de Kanariske Øer ligger i Atlanterhavet, og de hører begge under Spanien, som er opdelt i 17 meget forskellige regioner.
Når man besøger Spanien er det nemt at mærke og opleve befolkningens passion for livet og at forstå hvorfor landet er så velkendt for sit natteliv og sine regionale fiestas.
Besøgende vil opleve den smukke arkitektur og mindesmærker, som findes i vidunderlige og livlige byer, som Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander m.fl. Besøgende vil opdage at landskabet og kystlinjen er fascinerende og varierende. Spanien er et af de mest bjergrige lande i Europa og her findes mange fremragende steder hvor man kan tage en gåtur og opdage dyrelivet. Besøg en af vindyrkningsregionerne og smag landets distinktive vine. Besøg de fine strande langs Costa de la Luz og Costa del Sol, bugterne ved Costa Brava og det kølige atlantiske vand og surfing sand ved Cantabria. Sejl til de Baleariske eller Kanariske Øer og nyd den spanske mad og dyrk noget solbadning.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking