Billige færger til Norge med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Norge med vores Billige færger til Norge side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Norge med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Norge eller eksklusive Norge færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Norge, kan du besøge vores Færger til Norge side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Norge

Norge ligger i Skandinavien, nord af Danmark og vest af Sverige. Norges landskab er generelt forrevet og bjergrigt. Landets kystlinje, på mere end 20,000 km, afbryde af stejle fjorde og et virvar af øer og holme.

Norge er kendt for sin midnatssol, som kan ses da landet delvist ligger nord af polarkredsen. Her går solen ikke ned ved midtsommer og om vinteren er de mange dale i lange perioder helt uden lys.

Norge er et must for naturelskere. Her kan man tage en frisk spadseretur i tætte nålskove hvor lyd, duft og lys giver en fantastisk fornemmelse. Her vil man møde vild natur, betagende fjorde og den norske skærgård.

I Norge vil man også kunne opleve det rige dyre- og planteliv på tæt hold, og man vil ikke kunne undgå at blive betaget over den storslåede udsigt fra højderne over de frodige, grønne dale med snoede vandløb og de klare glimtende fjorde forneden.