Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Nord Irland med directferries.dk

Om Nord Irland

Nordirland består af seks nordøstlige lande i Irland og er del af Storbritannien. Det siges at dette er et voldsomt område og der er konflikter, men det er en fascinerende provins, som har meget at byde på med sine smukke og scenariske kyster.

Mange af Nordirlands landssider er intenst smukke og uspoleret. Faciliteterne fortsætter med at forbedres og mange nye hoteller og restauranter er åbnet i de seneste år. I hjertet af Nordirland finder man ideel, uspoleret natur som skaber et smukt landskab og lokale kvalitetsprodukter.

Befolkningen er spontane og gæstfrie og byder besøgende velkommen. Området præsentere konstant besøgende med et program fuld af underholdning og specielle begivenheder. Uanset om man er på udkig efter en sjov aften med børnene, en romantisk middag for to eller en tur ud i nattelivet, leverer Nordirland det.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking