Billige færger til Italien med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Italien med vores Billige færger til Italien side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Italien med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Italien eller eksklusive Italien færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Italien, kan du besøge vores Færger til Italien side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Italien

Italien er et alsidigt, aktivt og smukt land som byder på sandstrande, bjerge, kunst, kultur, mode, vin og kulinariske specialiteter. Pavens resident er kendt for kultur, opera, kunstværker, vinslotte, moderne byer med mondæne forretninger, ferraris, gamle farverige landsbyer, romantik, smuk natur, børnevenlige strande og fredelige søer.
Italien afgrænser mod det øvrige i Europa med sine alper i norden og er omgivet af Atlanterhavet mod vest og Middelhavet mod øst. Øerne Sicilien og Sardinien hører under Italien, som er inddelt i 10 regioner, alle med hver deres særpræg. I norden er befolkningen tæt og levestandarden høj, mens befolkningen er noget tyndere sydpå.
Vinproduktionen er en 3000 år gammel tradition i Italien og overalt kan man besøge vinslotte, hvor vin kan købes på dunk eller flaske.
Belpease (det smukke land) kan besøges året rundt. Om foråret er naturen grøn og frisk, og i for- og efterårs perioden er storbyerne mest behagelige.