Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Italien med directferries.dk

Om Italien

Italien er et alsidigt, aktivt og smukt land som byder på sandstrande, bjerge, kunst, kultur, mode, vin og kulinariske specialiteter. Pavens resident er kendt for kultur, opera, kunstværker, vinslotte, moderne byer med mondæne forretninger, ferraris, gamle farverige landsbyer, romantik, smuk natur, børnevenlige strande og fredelige søer.
Italien afgrænser mod det øvrige i Europa med sine alper i norden og er omgivet af Atlanterhavet mod vest og Middelhavet mod øst. Øerne Sicilien og Sardinien hører under Italien, som er inddelt i 10 regioner, alle med hver deres særpræg. I norden er befolkningen tæt og levestandarden høj, mens befolkningen er noget tyndere sydpå.
Vinproduktionen er en 3000 år gammel tradition i Italien og overalt kan man besøge vinslotte, hvor vin kan købes på dunk eller flaske.
Belpease (det smukke land) kan besøges året rundt. Om foråret er naturen grøn og frisk, og i for- og efterårs perioden er storbyerne mest behagelige.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking