Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Grækenland med directferries.dk

Om Grækenland

Grækenland ligger i det sydøstlige hjørne af Balkan ud til Middelhavet. Landet ligger på en halvø mellem det ægæsiske hav og det ioniske hav, og består endvidere af et utal af større og mindre øer, hvoraf Kreta er den største. Uanset hvor i landet man befinder sig, er man aldrig mere end 140 km fra havet og de mange øer, som alle har deres eget særpræg.

På grund af Grækenslands mange bjerge, er jorden nogle steder meget stenet og ufrugtbar. Klimaet er mildt med varme sommere og våde vintere. Når det kommer til attraktioner har Grækenland en af verdens rigeste samlinger. Ægærhavets perle byder på en række historiske skatte, men frister samtidig med de skønne strande, det klare hav og de charmerende øer.

Hvis man er historisk interesseret, er Grækenland et mekka. Hvis man er til bade og dase ferie, er Grækenland er paradis. Dette er landet som kan byde på det meste. Klimaet er i top og Grækenland åbner gerne sine arme for besøgende som ønsker at udforske landet.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking