Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Frankrig med directferries.dk

Om Frankrig

Frankrig er Vesteuropas største nation – både i størrelse og selvværd. Dette er kontrasternes land med storslåede alper, skønne badestrande, vinmarker, tidligere slagmarker og kosmopolitiske storbyer.

Frankrig har altid været en populær ferie destination på grund at dets alsidighed, det behagelige klima, atmosfæren, de mondæne badebyer, hyggelige fiskerleje, de spændende storbyer, slottene, vinruterne, bjergene, aktivitetsmulighederne, sportsbegivenhederne og den enestående smukke kultur.

Landet er omgivet af den engelske kanal i nord, Atlanderhavet i vest og Middelhavet i syd. I alt udgør kystlinien 3200 km. Juli og august er de varmeste måneder og året rundt er klimaet mildt i det meste af landet.

Friheden, ligheden og broderskabets hjemland står som en af verdens mest betydningsfulde kulturcentre på grund at landets store bidrag til kunsten, litteraturen, filosofien, demokratiet og gastronomien.

Det føles som om at alt hvad der er cool må stamme fra Frankrig, hvor moden dikteres fra højbørgene i Paris. Men Frankrig er også sydens varme, nordens frodighed og bjkergkædernes vildskab. Frankrig er et uudtømmeligt rejsemål som altid byder på nye og spændende oplevelser.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking