COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bergen - Aurland er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bergen - Aurland færgeselskaber

Bergen til Aurland færge

Sammenlign og book din Bergen Aurland færgebillet fra Norge nu med [--Website--] for at få den bedste pris!

Brug vores Bergen Aurland færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Norge, inklusiv hvem der sejler på Bergen Aurland ruten.

Vælg landet du rejser fra, og derefter Bergen Aurland eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

Bergen Guide

Bergen er beliggende på den norske vestkyst, på halvøen Bergenhalvøyen, og omtales ofte som byen af de syv bjerge. Byen, som primært ligger på bredden af Byfjorden, er et internationalt anerkendt center for shipping, olie og videregående uddannelser.

De norske fjorde, som omgiver byen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område, og er en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner.

Bergen er Norges travleste og største havn. Der er regelmæssige færgeforbindelser til og fra Hirtshals i Danmark. Der er også færgeforbindelser til Haugesund, Stavanger og Sognefjord og Nordfjord.