Barcos Caribe
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Barcos Caribe

Barcos Caribe er et mexicansk færgeselskab, som forbinder den populære dykker-ø Cozumel, i det Caribiske hav, med havnen Playa del Carmen, på den østlige mexicanske kyst, lige syd for Cancun.

Cozumel er et himmerig for snorklere og dykkere og placeret i Arrecifes de Cozumel National Park. Med Barcos Caribe kan du nå dets gyldne kyster på lige over 30 minutter. En gruppe investorer fra Cozumel, fandt et behov for en øget service mellem de to destinationer og grundlagde derfor firmaet med sloganet ”tættere på dig” hvor målet var, at yde en mere personlig service overfor kunden. Sammen med dette tilbyder Barcos Caribe de mest konkurrencedygtige priser, hvilket har hjulpet dem med at blive en af de ledende færgeoperatører i regionen, specialiserende i effektivitet, sikkerhed og komfort for alle passagerer.

Barcos Caribe er et populært valg for både de lokale og turister, med deres rene, stilfulde og hurtige katamaraner. Drikkevarer og snacks er tilgængelig ombord, men skibene har også nedre dæk med tonede ruder, sæder i flystil og aircondition. Desuden har de udendørsområder en fantastisk udsigt over den Caribiske solnedgang og det funklende vand.

Brug directferries.dk for at finde Barcos Caribe sejlplaner, priser og booke Barcos Caribe færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Barcos Caribe med alternative færgeselskaber.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking