Baja Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Baja Ferries

Baja Ferries har to færgeruter, som forbinder den sydlige del af Baja California halvøen med resten af Mexico.

Med Baja Ferries kan man rejse mellem Baja Sur og Mexicos fastland uden at skulle tage den lange vej nordpå.

Færger sejler fra Pichilingue færgeterminal i La Paz, hovedstaden i den mexicanske delstat Baja Sur California og havnene i Topolobampo og Mazatlan i staten Sinaloa. Mazatlan overfarten er længere og sejler generelt om natten et par gange om ugen, mens Topolobampo overfarten er kortere og mere regelmæssig.

Baja Ferries flåde består af California Star og La Paz Star. California Star kan bære omkring 100 biler og 900 passagerer og har en lang række behagelige sidde områder, samt kabiner og en butik.

La Paz kan bære op til 200 passagerer og har et udvalg af kabiner, alle med en-suite faciliteter, samt salon områder med behagelige siddepladser.

Begge færger har restauranter, bar og cafeteria.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Baja Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Om bord Baja Ferries

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking