COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Baja California Sur

Baja California Sur, eller ”Southern Lower California”, er en lille stat i det nordvestlige Mexico, som har et bemærkelsesværdig dyreliv og en varieret natur.

Selv om det er den anden mindste, er det faktisk en stat med over 2000 km af fantastisk kystlinje. Det bjergrige landskab stiger op over de kystnære sletter, med nogle områder, der ikke ser regn i årtier.

Med Stillehavet mod vest og den Californiske Bugt mod øst, er frisk fisk og skaldyr fremtrædende. En lokal favorit er paneret og stegt muslinger med friske tortillas. Man finder også manta ray på menuen, en lokal delikatesse. Prøv lokale frugter, de mest populære er grønne papaya, guava og pitahayas.

Den største by og hovedstaden, La Paz, er en kosmopolitisk badeby med mange butikker, restauranter og barer.

Besøg Espiritu Santo, som er et Unesco verdensarv område. Dens samling af 244 små øer og smukke klipper, gør den ideel til en kajak tur.

Lands End er nok det mest storslåede træk og ligger i Cabo San Lucas på den sydligste spids. Dette er et malerisk sted, som bare er en kort sejltur væk, og har naturlige buer og klipper, søløver og pelikaner.

Cabo San Lucas har også en række flotte strande. Playa Medano er ideel til solbadning, mens Playa Solmar er meget smuk.

Den eneste havn ligger i La Paz. Der er ruter på tværs af den Californiske Bugt til Topolobampo og Mazatlán med 3 og 7 afgange om ugen. Sidstnævnte er længere sydpå med en gennemsnitlig sejltid på 18 timer, mens Topolobampo kun er 7 timer væk.

Baja Ferries tilbyder 2 færger til rejserne. California Start kan bære 100 biler og 900 passagerer, mens La Paz Star kan bære 200. Begge færger er komfortable og har restauranter, barer og cafeterier.

Populære Færgeselskaber

    • 6 Afgange Ugentlig 8 t
    • Få pris

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Baja California Sur