COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bahamas Ferries

Bahamas Ferries sejler mellerme Bahamas øerne Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island og Grand Bahama fra Nassau, New Providence.

Bahamas Ferries begyndte deres service i slutningen af 90erne og har siden revolutioneret ø transport, ikke kun for turister, men også ved at yde væsentlig støtte til øerne de sejler til.

Bahamas sejler fra Nassau færgeterminalen på New Providence ø i hjertet af Bahamas gruppen næsten hver dag til op til 10 destinationer.

Bahamas Ferries flåden består af 3 moderne, luksuriøse passagerfærger – Bo Hengy II, Seawind og Sealink, så vel som Eastwind, som primært er et fragtskib. Passagerfærgerne kan bære mellem 250 og 400 passagerer samt et begrænset antal køretøjer.

Om bord finder man et udvalg af siddepladser, fra standard til første klasse, samt en snackbar, der serverer et udvalg af snacks og drikkevarer.

Med Standard kan man tilbringe rejsen på dækket eller i et indendørs siddeområde med aircondition. Hvis man ønsker en fantastisk havudsigt, kølig brise og ly for solen, så er siddepladserne på dækket ideelle. Hvis man derimod foretrækker et klimatiseret miljø og behagelige siddepladser, er indendørs området bedst.

Første klasse er kendt som Voyager Class, og tilbyder førsteklasse sæder, gratis varme drikke og et mere behageligt miljø.

Passagerer er tilladt to gratis stykker bagage, der vejer op til 27 kg. Ekstra bagage kan medføre ekstra omkostninger.

Bahamas hurtigfærger er den bedste måde at komme mellom øerne på, med flere forbindelser, destinationer og afgange end noget andet selskab i regionen.

Se Bahamas Ferries sejlplaner, priser og book Bahamas Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Bahamas Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Bahamas Ferries ruter