Babou One
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Babou One

Babou One tjener det franske oversøiske territorium Guadeloupe i Caribien, med færgeservicer året rundt til øen La Desirade og sæsonbestemte udflugter til Marie-Galante og Les Saintes.

Babou One, hvis store, moderne færge blev indført i 2012, stræber efter at tilbyde en højkvalitets oplevelse for deres passagerer. Den 25 meter lange færge kan bære næsten 200 passagerer, og har et siddeområde med aircondition på det nederste dæk. Hvis man foretrækker, kan man også sidde udenfor på det rummelige soldæk og beundre udsigten over Guadeloupes kystlinje og dens maleriske øer.

Med sikkerhed og komfort som prioriteter og et hold af venligt personale om bord, kan man være sikker på, at ens rejse bliver så behagelig som muligt.

Med directferries.dk kan du sammenligne Babou One sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking