Awesome Adventures Fiji
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji tilbyder en færgeforbindelse mellem hovedøen Fiji og øerne Yasawa & Mamanuca.

Awesome Adventures Fijis transportservice bruger den kendte katamaran, Yasawa Flyer, som er det mest populære fartøj for turister til og fra Yasawa øerne. Den sejler fra passagerterminalen i Denarau kl. 8:30 hver morgen og begynder a hoppe mellem de bittesmå Manauca ø feriesteder, før den sejler til den paradisiske ø Yasawa. Undervejs stopper den for at samle turister op eller sætte dem af.

Det sidste stop er det berømte Blue Lagoon feriested i nord, før Yasawa Flyer vender syd igen og stopper ved hver ø en gang mere, før den vender tilbage til Denarau omkring kl. 17:45.

Om bord på Yasawa Flyer finder man siddepladser, bar, cafe og udsigtsdæk. For et lille gebyr, kan man på nogle ruter opgradere til Captain’s Lounge på det øvre dæk. Salonen har store vinduer, behagelige sofaer og inkluderer gratis drinks og snacks.

Lejlighedsvis bruger Awesome Adventures Fiji skibe, der ejes af deres søsterselskab, South Sea Cruises, som også er hurtige, moderne skibe.

Med directferries.dk kan du sammenligne Awesome Adventures Fiji sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Om bord Awesome Adventures Fiji

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking