Aremiti
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Aremiti

Aremiti betjener færgerne, som dækker den 17 kilometer lange strækning mellem den Franske Polynesien Selskabsøerne af Tahiti og Moorea i det sydlige Stillehav.

Aremiti er et familieejet selskab, som blev oprettet i 1991 og har hovedkontor i Papeete, hovedstaden i Fransk Polynesien. Selskabets mission er at effektivt transportere passagerer, køretøjer og gods mellem de to øer.

Overfarten tager mellem 30 minutter og 40 minutter og der er omkring 5 rotationer per dag.

I årenes løb er deres flåde blevet fornyet og forbedret, hvilket giver dem mulighed for at tilbyde en hurtigere og mere behagelig overfart til deres passagerer. Den nuværende Ameriti færgeforbindelse bruger to skibe – Aremiti 5 og Aremiti Ferry 2.

Aremitit 5, som er 56 meter, er den mindste og hurtigste af de to færger, og kan bære op til 697 passagerer og 30 lette køretøjer, og takket være den nyeste generation af stabilisatorer, kan den navigere rejsen i komfort med en hastighed på mere end 30 knob. Om bord på færgen finder man rum med aircondition, en snack bar og et stort fladskærms-tv. Øverst er der en solterrasse, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt under rejsen.

Aremiti Ferry 2, der er 80 meter, kan bære op til 967 passagerer og 146 køretøjer. Med 2 klimatiserede dæk og et stort restaurant område, er dette den mest rummelige af flåden. Ligesom sit søsterskib, er der også en solterrasse øverst.

Med directferries.dk kan du finde Aremiti sejlplaner, billetpriser og booke Aremiti færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Aremiti med alternative færgeselskaber.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking