COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ancona - Stari Grad er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Hvar side

Om bord på færgerne

Ancona - Stari Grad færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 14 hr 15 min
    • Get price

Ancona til Stari Grad færge

Ancona Stari Grad færgeruten forbinder Italien med Hvar. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ancona Stari Grad færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.


Stari Grad Guide

Stari Grad er et populært sted, der er en port til Paklenica National Park og ligger omkring 45 km nordøst for Zadar. Byen ligger på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien i Kroatien, og menes at være en af de ældste byer i Europa. Det er nemt at nå byen med busser, der stopper i centeret, samt udenfor Hotel Alan på Dr. Franje Tudmana. Mange kommer til Stari Grad for at drage fordel af de mange campingpladser, især da den tilstødende nationalpark ikke tillader camping.

Når man vandre rundt i byens centrum, langs smalle gader og små torve, er det ikke svært at sætte pris på dens historiske fortid. Den mest populære attraktion i byen er nok Tvrdalj, som er et stort velbevaret slot, som engang tilhørte den kroatiske digter Petar Hektorovic.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.