AlsFærgen
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

AlsFærgen

AlsFærgen, der før var kendt som Alstraffiken, og driver en færgetjeneste mellem byerne Fynshav og Bøjden, på de danske øer Fyn og Als.

Overfarten varer kun 50 minutter, med en afgang hver time. Overfarten er et fremragende valg, hvis du vil udforske syd-Danmark, med bil eller til fods.

Tag AlsFærgen for at besøge øen Als, et fantastisk sted for hele familien at besøge med masser at se og lave, som for eksempel skønne havne, Sønderborg slot, og Augustenborg palads. Du kan også tage Bøjden – Fynshav ruten som en genvej til Jylland eller Fyn.

Skibet, Als Færgen, er veludstyret og moderne, med en bistro der blandt andet serverer smørrebrød, samt andre varme og kolde forfriskninger og lege områder for børn.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign AlsFærgen sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

AlsFærgen kundeanmeldelser

 • "God Tur med færgen "

  God tur, med en ren færgen, venligt personale. Kunne ønske at det var mindre besværligt at reservere plads

  Læs mere Læs mindre
 • "god rejse"

  min oplevelse med færgen var at den er præcis, billig og behagelig at sejle med. Personalet er venlig og imødekommende. Jeg har dog lige en advarsel, som ikke har med selve færgen at gøre, det er at når man går i land i Bøjden så kører der ingen busser til Bøjden by, det gør at hvis man ikke bliver gjort opmærksom på dette så kommer man ikke videre. Man må finde anden befordringsmiddel. Ellers tak for en dejlig sejltur

  Læs mere Læs mindre
 • "Forkert mødetid"

  Ingen problemer med bestilling og betaling. Det er dog ærgeligt at mødetiden IKKE er angivet rigtigt!! Vi blev noget forundret da vi fik billet i kontrollen og der stod mødetid 15 minutter før afgang. På den billet vi havde udskrevet i forbindelse med betling stod 30 minutter før afgan. DET ER FOR DÅRLIGT.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig sejltur"

  Dejlig sejltur

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking