COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

AlsFærgen

AlsFærgen, der før var kendt som Alstraffiken, og driver en færgetjeneste mellem byerne Fynshav og Bøjden, på de danske øer Fyn og Als.

Overfarten varer kun 50 minutter, med en afgang hver time. Overfarten er et fremragende valg, hvis du vil udforske syd-Danmark, med bil eller til fods.

Tag AlsFærgen for at besøge øen Als, et fantastisk sted for hele familien at besøge med masser at se og lave, som for eksempel skønne havne, Sønderborg slot, og Augustenborg palads. Du kan også tage Bøjden – Fynshav ruten som en genvej til Jylland eller Fyn.

Skibet, Als Færgen, er veludstyret og moderne, med en bistro der blandt andet serverer smørrebrød, samt andre varme og kolde forfriskninger og lege områder for børn.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign AlsFærgen sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

AlsFærgen kundeanmeldelser

 • "God tur!"

  En perfekt overfart!

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig service fra Direct Ferries "

  Sejlturen fra Bøjden, var som altid skøn og behagelig. Det er dog ikke Direct Ferries fortjeneste. Det var kaptajnens. Vi nåede ikke færgen hjem på det bestilte tidspunkt. Ringede til Direct Ferries , som ikke svarede, ringede derefter direkte til Fynshav færge havn. De svarede. De afbestilte vores returrejse, så andre kunne få glæde af den. Vi valgte derfor at køre i bil via Middelfart . Da billetten var forudbetalt kunne man forestille sig returbilletten kunne refunderes. Dette anmodede vi i en mail Direct Ferries om. Da de selv skal have 35 € i afbestillingsgebyr, bliver der ikke penge til kunden. Virkelig dårlig service. Derfor vil vi aldrig bestille via dem igen. Det var desværre bare dem der " poppede " op da vi skulle bestille.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fortiden"

  Dejlig tur som da jeg var barn

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin Fin"

  Fin tur, punktlig sejltid

  Læs mere Læs mindre