Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

2GO Travel

2GO Travel er det største færgeselskab i Filippinerne. Selskabet er baseret i hovedstaden Manila og har et omfattende rutenetværk mellem nogle af landets 7000 øer.

Tidligere kendt som Negros Navigation, der indarbejdede en række fusionerede selskaber, har 2GO Travel en kombineret historie på næsten 150 år i rejsebranchen, og er nu ansvarlig for et af de mest moderne flåder i landet. Flåden har alt fra enorme krydstogtskibe til mindre, hurtig katamaraner, så det er nemt at rejse imellem nogle af Sydøstasiens mest fantastiske øer.

2Go Travel er stolte over deres niveaue af kundetilfredshed,og du garanteret en fornøjelig og sikker rejse hver gang, uanset hvor du vælger at sejle til. Det har aldrig været nemmere at udforske de ærefrygtindgydende kulisser, maleriske strande og moderne bylandskaber i Filippinerne.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign 2GO Travel sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle 2GO Travel ruter