2GO Travel
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

2GO Travel

2GO Travel er det største færgeselskab i Filippinerne. Selskabet er baseret i hovedstaden Manila og har et omfattende rutenetværk mellem nogle af landets 7000 øer.

Tidligere kendt som Negros Navigation, der indarbejdede en række fusionerede selskaber, har 2GO Travel en kombineret historie på næsten 150 år i rejsebranchen, og er nu ansvarlig for et af de mest moderne flåder i landet. Flåden har alt fra enorme krydstogtskibe til mindre, hurtig katamaraner, så det er nemt at rejse imellem nogle af Sydøstasiens mest fantastiske øer.

2Go Travel er stolte over deres niveaue af kundetilfredshed,og du garanteret en fornøjelig og sikker rejse hver gang, uanset hvor du vælger at sejle til. Det har aldrig været nemmere at udforske de ærefrygtindgydende kulisser, maleriske strande og moderne bylandskaber i Filippinerne.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign 2GO Travel sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle 2GO Travel ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking