COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venezia Lines

Venezia Lines er et færgeselskab, som forbinder det nordlige Adriaterhav med Kroatien.

Som navnet antyder, sejler Venezia Lines primært fra den italienske havn, Venedig.

Servicen sejler mellem april og oktober, og Venezia Lines kan bære omkring 300 passagerer per tur, og sejltiden er mellem 2 ½ og 4 timer (afhængig af ruten), og er den hurtigste forbindelse mellem havnene.

Brug directferries.dk for at finde Venezia Lines sejlplaner, priser og booke Venezia Lines færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Venezia Lines med alternative færgeselskaber.

Alle Venezia Lines ruter

Venezia Lines kundeanmeldelser

 • "Mange oplevelser"

  Det var en fin tur fra Pula til Venedig, men vi skulle vente for længe for at gå til landet i Venedig. Og der var rigtigt varmt. Vi var første gang i Venedig, så vi valgte at gå med en guide. Det var også ok, så vi ikke skulle selv sørge for mad, transport til Marcusplads osv. Men alt gik alt for hurtigt, så man ikke kunne se så mange steder. Men vi var alligevel meget glade af turen. Meget vigtig - hurtig og problemløs indtjekning i Pula. Stort plus til Direct Ferries.

  Læs mere Læs mindre
 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  Læs mere Læs mindre
 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  Læs mere Læs mindre