Atlas Kompas

Atlas Kompas leverer hurtigfærger mellem den romantiske italienske by Venedig og de kroatiske kystbyer Umag, Rovinj og Pula på Istrien, den største halvø i Adriaterhavet.

Atlas Kompas har to moderne katamaraner; Prince of Venice og Adriatic Jet, og garanterer en behagelig og god rejse for alle passagerer.

Undervejs leveres der en detaljeret sightseeing plan for både venetianske og kroatiske vartegn af det venlige og velvidende personale, så man kan få så meget ud af sin tur som muligt.

Om bord på Prince of Venice, finder man siddepladser, toiletter og tre udendørs dæk, der alle leverer en fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Katamaranen blev også målrettet designet til at være sikker og stabil i dårligt vejr, så man kan slappe af, velvidende at man er i de bedste hænder.

Den unikt designede Adriatic Jet kan bære op til 343 passagerer, og tilbyder også rummelige siddepladsområder, aircondition, en velforsynet bar og et udvalg af toldfrie varer.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Atlas Kompas sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre