Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, tidligere kendt som Phoenix Marine, forbinder de tyrkiske byer Fetiyhe og Datca med de græske øer Rhodos og Symi i Dodekaneserne.

Dodecanese Flying Dolphins bruger en hurtig hydrofoil færge, kaldet Aegean Prince, som kan nå op til 32 knob. Den kan bære mere end 230 passagerer og er designet med et omfattende netværk af sikkerheds- og telekommunikationsudstyr, som sikrer at hver overfart er hurtig, behagelig og stress-fri.

Når man rejser med Dodecanese Flying Dolphins, er øen Rhodos kun lidt over 1½ time fra Fetiyhe og en time fra Datca. Symi, en græsk ø berømt for sine livlige festivaler, er under en halv time væk.

Selskabet tilbyder nogle af de hurtigste færger i Grækenland, så det kunne ikke være nemmere at sejle mellem de smukke Dodekanesiske Øer og de maleriske havnebyer på kysten af det sydvestlige Tyrkiet.

Med directferries.dk kan du sammenligne Dodecanese Flying Dolphins sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Læs mere Læs mindre

Om bord Dodecanese Flying Dolphins

Alle Dodecanese Flying Dolphins ruter