Bali

Sådan bookes færger fra Bali til Gili Islands

Der er flere færgeoverfarter fra Bali til Gili Islands. Færger forbinder pt. 2 havne i Bali med 4 havne i Gili Islands.

Der er 54 afgange ugentligt på 6 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Gili Getaway & Bali Eka Jaya. Den kortest overfart tager omkring 1 time 30 minutter (Padang Bai til Gili Trawangan).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Bali og Gili Islands. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Bali Gili Islands kort

Tryk her for kort

Om Bali:

Bali er smukt beliggende mellem Java mod vest og Lombok mod øst i de små Sundaøer, Indonesien.

Dette er en lille ø med omkring 10.000 templer og en pulserende kunst kultur, så Bali har meget mere at byde på end blot maleriske strande og fremragende surfing. Bortset fra øens naturlige skønhed, gør livsstilen det også svært at sige farvel.

Kuta i syd har et fantastisk natteliv, Ubud har fantastiske rismarker, mens hjertet af øen er domineret af dramatiske vulkaner og templer på bjergskråninger, så der er masser at se på denne utrolige ø.

Rejser med færge er en praktisk måde at udforske Indonesiens smukke øer på og Bali er et godt udgangspunkt for dette, med et par havne langs østkysten, som tilbyder hyppige afgange til den nærliggende ø Lombok og til Gili-øerne.