Bali

Sammenlign færger fra Bali til Gili Islands

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Bali til Gili Islands. Der er 10 færgeselskaber med samlet 11 ferry routes som forbinder Serangan til Gili Air, Gili Trawangan, Gili Gede & Gili Meno, Padang Bai til Gili Air, Gili Trawangan & Gili Meno, Amed til Gili Trawangan & Gili Air & Sanur til Gili Trawangan & Gili Air.

Den hurtigste rute mellem Bali og Gili Islands er Gili Trawangan med en sejltid på ca. 1 time 15 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Bali Gili Islands kort

Tryk her for kort

Om Bali:

Bali er smukt beliggende mellem Java mod vest og Lombok mod øst i de små Sundaøer, Indonesien.

Dette er en lille ø med omkring 10.000 templer og en pulserende kunst kultur, så Bali har meget mere at byde på end blot maleriske strande og fremragende surfing. Bortset fra øens naturlige skønhed, gør livsstilen det også svært at sige farvel.

Kuta i syd har et fantastisk natteliv, Ubud har fantastiske rismarker, mens hjertet af øen er domineret af dramatiske vulkaner og templer på bjergskråninger, så der er masser at se på denne utrolige ø.

Rejser med færge er en praktisk måde at udforske Indonesiens smukke øer på og Bali er et godt udgangspunkt for dette, med et par havne langs østkysten, som tilbyder hyppige afgange til den nærliggende ø Lombok og til Gili-øerne.