Indonesia

Sammenlign færger fra Indonesien til Gili Islands

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Indonesien til Gili Islands. Der er 8 færgeselskaber med samlet 11 ferry routes som forbinder Nusa Penida til Gili Air, Gili Trawangan & Gili Meno, Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) til Gili Trawangan & Gili Air, Nusa Penida (Buyuk Harbour) til Gili Air, Gili Gede & Gili Trawangan & Nusa Lembongan (Yellow Bridge) til Gili Trawangan, Gili Meno & Gili Air.

Den hurtigste rute mellem Indonesien og Gili Islands er Gili Gede med en sejltid på ca. 1 time 0 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Indonesien Gili Islands kort

Tryk her for kort

Om Indonesien:

Indonesien er verdens 4 mest folkerige land og ligger i det sydøstlige Asien. Landet består af over 17.000 øer, hvoraf kun 8.000 er beboede.

Som man ville forvente fra den største øgruppe i verden, har Indonesien et utroligt varieret landskab og kultur, med over 300 sprog, verdens anden største tropiske skov, 130 aktive vulkaner og 1000 spektakulære templer spredt over øerne.

De fleste turister tager til Bali, som har luksus feriesteder, fantastiske strande og fremragende surfing. Hovedstaden, Jakarta, har gode shopping områder og den største moské i det sydøstlige Asien, mens Gili øerne tilbyder et livligt natteliv.

På grund af de mange øer i Indonesien er den bedste måde at komme rundt, med færge. Landet har et omfattende færge netværk, som tilbyder indenlandske ruter til og fra nogle af de mest populære destinationer i landet, samt udenlandske ruter til Singapore.