Gili Islands

Sammenlign færger fra Gili Islands til Bali

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Gili Islands til Bali. Der er 10 færgeselskaber med samlet 11 ferry routes som forbinder Gili Air til Serangan, Padang Bai, Amed & Sanur, Gili Trawangan til Serangan, Padang Bai, Amed & Sanur, Gili Gede til Serangan & Gili Meno til Padang Bai & Serangan.

Den hurtigste rute mellem Gili Islands og Bali er Amed med en sejltid på ca. 1 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Gili Islands Bali kort

Tryk her for kort

Om Gili Islands:

Gili øerne er en lille øgruppe ud for den nordvestlige kyst af Lombok i Indonesien.

Øerne, som er omgivet af hvide sandstrande, turkisblåt hav og høje palmer, har alle deres egen unikke karakter. Trawangan, normalt kendt som ’Gili T’, er nok den mest populære ø og berømt for dens smarte atmosfære og summerende natteliv. Gili Air tilbyder en mere traditionel indonesisk oplevelse, mens Gili Meno er den perfekte fredelige ø.

Hver ø har fantastiske snorkling og dykning muligheder, og nogle af de fineste steder i Sydøstasien til det. Der er også mange dykker operatører, hvor man kan få PADI og SSI licenser.

Gili øerne er en perfekt destination for korte udflugter eller som et stop på rejser gennem Indonesien. Fra Gili Trawangan og Gili Air er der hyppige afgange til mange havne på østkysten af Bali.