Gili Islands

Sådan bookes færger fra Gili Islands til Bali

Der er flere færgeoverfarter fra Gili Islands til Bali. Færger forbinder pt. 4 havne i Gili Islands med 2 havne i Bali.

Der er 48 afgange ugentligt på 6 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Gili Getaway & Bali Eka Jaya. Den kortest overfart tager omkring 1 time 55 minutter (Gili Trawangan til Padang Bai).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Gili Islands og Bali. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Gili Islands Bali kort

Tryk her for kort

Om Gili Islands:

Gili øerne er en lille øgruppe ud for den nordvestlige kyst af Lombok i Indonesien.

Øerne, som er omgivet af hvide sandstrande, turkisblåt hav og høje palmer, har alle deres egen unikke karakter. Trawangan, normalt kendt som ’Gili T’, er nok den mest populære ø og berømt for dens smarte atmosfære og summerende natteliv. Gili Air tilbyder en mere traditionel indonesisk oplevelse, mens Gili Meno er den perfekte fredelige ø.

Hver ø har fantastiske snorkling og dykning muligheder, og nogle af de fineste steder i Sydøstasien til det. Der er også mange dykker operatører, hvor man kan få PADI og SSI licenser.

Gili øerne er en perfekt destination for korte udflugter eller som et stop på rejser gennem Indonesien. Fra Gili Trawangan og Gili Air er der hyppige afgange til mange havne på østkysten af Bali.