Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Spørgsmål og svar

Vores ’Spørgsmål og svar’ sektion, indeholder spørgsmål og svar om færgebooking og færgerejser! Klik på en kategori nedenfor for at se de mest relaterede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde et svar til dit spørgsmål, kan du Kontakt os

Rejsedokumenter til færgeoverfarten

  • Skal jeg medbringe mit pas til færgeroverfarter?

    Den form for id, som du skal bruge for at kunne rejse med en færge, afhænger af ruten og din egen nationalitet. På de fleste internationale ruter skal du bruge dit pas til at tjekke ind, men der er undtagelser til dette. Hvis du er EU-borger og rejser i EU, kan et gyldigt nationalt EU-id også anvendes. Når du rejser mellem Irland og Storbritannien, kan irske og britiske borgere bruge en gyldig form for foto-id, f.eks. et kørekort. På mange indenrigsfærgeoverfarter vil en gyldig form for foto-id være nok, eller det vil ikke være nødvendigt med et id. Du kan finde information om, hvilken form for id du skal bruge til din rejse i din bekræftelses-e-mail.

  • Hvilke dokumenter må jeg have, når jeg kører i udlandet?

    Når du kører til udlandet, skal du i henhold til loven medbringe et gyldigt kørekort, din bils registreringsattest og bilens forsikringspolice. I visse lande gælder der også specifikke forskrifter og krav for kørsel i disse lande. Derfor anbefaler vi altid, at du undersøger forholdene, før du tager afsted, så du er sikker på at efterleve alle lokale forskrifter.

  • Skal jeg have visa til færgeroverfarter?

    Det kommer meget an på, hvor du kommer fra, og hvor du skal rejse hen. Tjek venligst på forhånd. Hvis du mener, at du skal have et visum, bedes du kontakte din lokale ambassade. Husk også, at udstedelsen af et visum kan tage flere uger, så sørg for at ansøge om det i god tid inden afrejsetidspunktet.