Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Spørgsmål og svar

Vores ’Spørgsmål og svar’ sektion, indeholder spørgsmål og svar om færgebooking og færgerejser! Klik på en kategori nedenfor for at se de mest relaterede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde et svar til dit spørgsmål, kan du Kontakt os

Kan jeg tage kæledyr med ombord på færgen?

  • Kan jeg tage mit kæledyr eller førerhund med mig?

    De fleste færgeselskaber tillader, at du mod betaling af et lille gebyr medbringer kæledyr. Du indtaster oplysningerne om dit kæledyr, mens du søger efter færgebilletter. Husk venligst, at du er ansvarlig for overholdelse af forskrifter og krav gældende for dit kæledyr i hvert af de lande/områder, som du rejser til eller fra.

  • Hvor opholder mit kæledyr sig under overfarten?

    Kæledyrs opholdssted under overfarten afhænger af overfartens varighed og type. Når det er muligt at inkludere dit kæledyr i din online booking, vil vi informere dig om, hvorvidt din hund bliver i bilen under overfarten, eller den skal opholde sig i det særlige område for kæledyr.