Bodrum Express

Bodrum Expres Lines sørger for regelmæssige færgeservices imellem det tyrkiske feriested Bodrum og de bedste turist destination på de græske øer. Disse indbefatter Kos, Kalymnos, Symi, Leros, Rhodos, Chios og Patmos.

Der er daglige overfarter fra hver af øerne, med mange tilbud imellem die større destinationer, Bodrum og Kos. Om vinteren er der en tur-retur service, der opereres imellem Bodrum og Kos.

Flåden består af tre skibe, med færger og katamaraner. Den største deraf, Hizar Reis, kan bære op til 402 passagerer og 8 køretøjer. De andre to, Ilias T og Fahri Kaptan 3, har kapacitet for hver især 100 og 175 passagerer.

Om bord alle Bodrum Express skibene, kan du tage gavn af udendørs områderne. Her kan du nyde de fantastiske havudsigter, imens du soler dig i det dejlige vejr. All færgerne inkluderer også en bar, og på Hizar Reis er der også et fjernsyn.

Brug directferries.dk for at finde Bodrum Express sejlplaner, priser og booke Bodrum Express færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Bodrum Express med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Bodrum Express ruter

Alternative selskaber og ruter