COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Casamicciola - Pozzuoli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Casamicciola til Pozzuoli færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Casamicciola - Pozzuoli færgeselskaber

    • 16 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Casamicciola til Pozzuoli færge

Casamicciola Pozzuoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 16 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 minutter.

Der er 23 overfarter Uge på Casamicciola Pozzuoli ruten mellem Napoli-bugten og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italien, som ligger på den nordlige del af øen Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kyst af øen mellem Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyer Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøger Casamicciola for kurbadene og de naturlige kilder ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mere at byde på med smukke butikker, cafeer og restauranter, hvor man kan sidde og se verden gå forbi, mens man nyder en bid mad.

Fra Casamicciolas smukke havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland.


Pozzuoli Guide

Den italienske by Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og blev grundlagt af en gruppe landflygtige fra den græske ø Samos og var oprindeligt navngivet Dicearchia. Byen ligger mellem Posilipo og Misenum og er i dag et vigtigt center for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske position, dens historiske tradition som en kurby og tilstedeværelsen af antikke romerske monumenter, gør Pozzuoli til et vigtigt og populært turist- og kommercielt centrum. En af de mest populære attraktioner i byen er Macellum of Pozzuoli, som var en markedet bygning af romersk koloni af Pozzuoli.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.