Casamicciola til Pozzuoli færge

Casamicciola Pozzuoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 m.

Der er 28 overfarter Uge på Casamicciola Pozzuoli ruten mellem Napoli-bugten og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Casamicciola - Pozzuoli færgeselskaber

  • Medmar
    • 3 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Casamicciola Pozzuoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Casamicciola Pozzuoli ruten er for en bil og 2 passagerer.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italien, som ligger på den nordlige del af øen Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kyst af øen mellem Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyer Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøger Casamicciola for kurbadene og de naturlige kilder ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mere at byde på med smukke butikker, cafeer og restauranter, hvor man kan sidde og se verden gå forbi, mens man nyder en bid mad.

Fra Casamicciolas smukke havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland.

Pozzuoli Guide

Den italienske by Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og blev grundlagt af en gruppe landflygtige fra den græske ø Samos og var oprindeligt navngivet Dicearchia. Byen ligger mellem Posilipo og Misenum og er i dag et vigtigt center for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske position, dens historiske tradition som en kurby og tilstedeværelsen af antikke romerske monumenter, gør Pozzuoli til et vigtigt og populært turist- og kommercielt centrum. En af de mest populære attraktioner i byen er Macellum of Pozzuoli, som var en markedet bygning af romersk koloni af Pozzuoli.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.