Casamicciola til Napoli færge

Casamicciola Napoli færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV Aliscafi sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 35 m.

Der er 63 overfarter Uge på Casamicciola Napoli ruten mellem Napoli-bugten og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Casamicciola - Napoli færgeselskaber

  • SNAV Aliscafi
    • 8 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Casamicciola Napoli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Casamicciola Napoli ruten er for en bil og 1 passager.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italien, som ligger på den nordlige del af øen Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kyst af øen mellem Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyer Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøger Casamicciola for kurbadene og de naturlige kilder ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mere at byde på med smukke butikker, cafeer og restauranter, hvor man kan sidde og se verden gå forbi, mens man nyder en bid mad.

Fra Casamicciolas smukke havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland.