COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pozzuoli - Ischia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Pozzuoli - Ischia færgeselskaber

  • 21 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Pozzuoli Ischia færge anmeldelser

 • "Pas på med forudbestilling"

  Vi kom fra København til Rom. Lejede bil i Rom og kørte til Napoli. Flyet fra København til Rom var forsinket 1.5 time, så vi nåede ikke vores forudbestilling. Det kostede os 700 kr for vi kunne ikke bruge vores billet til en senere færge selv om der var masser af plads. Det synes vi var nærmest lidt uforskammet. På hjemmesiden bliver man truet med dyrere billetter hvis man venter med bestilling i sidste øjeblik. TRO IKKE PÅ DET! Vent med at bestille. Ellers en dejlig oplevelse og en pragtfuld sejlads i Napolibugten.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Pozzuoli til Ischia færge

Pozzuoli Ischia færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 21 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Pozzuoli Ischia ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.


Ischia Guide

Ischia er en italiensk ø som er beliggende i napletanske bugt ud for Napoli sammen med Capri.


Ischia er ikke en velkendt turistdestination og dette er muligvis en af de mest charmerende ting ved øen.


Ischia er kendt som ’den grønne ø’ og øen er et sundhedsressort, som er hyldet for dens varme mineral kilder og for dens fantastiske sceneri.


Ischia er bogstavelig talt en blomstrende ø, som nyder godt af Napoli bugtens milde klima, og de mange haver og parker på øen er bestemt et besøg værd.