Pozzuoli til Casamicciola færge

Pozzuoli Casamicciola færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Medmar sejler op til 21 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 10 m.

Der er 28 overfarter Uge på Pozzuoli Casamicciola ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Pozzuoli - Casamicciola færgeselskaber

  • Medmar
    • 21 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pozzuoli Casamicciola Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pozzuoli Casamicciola ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli i den italienske region Campania. Byens fortid er udstillet overalt og afspejler dens betydning i de græske og romerske tider. Pozzuoli er også kendt for det mærkeligt fænomen kaldet bradyseusm: den vulkanske aktivitet, drevet af trykket fra underjordiske gasser, som gør at byen stiger og falder i forhold til havets overflade.

Der er mange ting at se og lave i byen, men den mest populære attraktion er nok Macellum af Pozzuoli, hvilket var en marked bygning af den romerske koloni af Pozzuoli. Bygningen blev opdaget under udgravninger i det 18. århundrede, da en statue af Serapis blev fundet. Dette førte oprindeligt til at bygningen fejlagtigt blev identificeret som Serapis-templet.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kyst af øen Ischia, som ligger i Italiens Campania region, i den nordlige ende af Napoli-bugten. Øen, der er af vulkansk oprindelse, er inden for rækkevidde af Napoli med både konventionel færge og hydrofoilbåd. Øen er populær blandt turister på grund af sine sandstrande, krystalklare vand og de varme kilder, som har kurbade bygget omkring dem. Øen virker især til at være populær med tyske turister og som en konsekvens heraf, er mange af øens skilte også på tysk. Byerne på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turister tager til. Af disse kan Ischia Porto prale af de bedste barer, Casamicciola af den væreste trafik og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mest appel.
Hydrofoilfærger og konventionelle færger sejler frem og tilbage til det italienske fastland via Napoli fra den smukke havn Casamicciola.