Napoli til Casamicciola færge

Napoli Casamicciola færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 31 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 m.

Der er 38 overfarter Uge på Napoli Casamicciola ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Napoli - Casamicciola færgeselskaber

  • SNAV
    • 31 Afgange Ugentlig 50 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Napoli Casamicciola Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Napoli Casamicciola ruten er for en bil og 1 passager.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kyst af øen Ischia, som ligger i Italiens Campania region, i den nordlige ende af Napoli-bugten. Øen, der er af vulkansk oprindelse, er inden for rækkevidde af Napoli med både konventionel færge og hydrofoilbåd. Øen er populær blandt turister på grund af sine sandstrande, krystalklare vand og de varme kilder, som har kurbade bygget omkring dem. Øen virker især til at være populær med tyske turister og som en konsekvens heraf, er mange af øens skilte også på tysk. Byerne på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turister tager til. Af disse kan Ischia Porto prale af de bedste barer, Casamicciola af den væreste trafik og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mest appel.
Hydrofoilfærger og konventionelle færger sejler frem og tilbage til det italienske fastland via Napoli fra den smukke havn Casamicciola.