COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Casamicciola er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Napoli til Casamicciola færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Napoli-bugten side

Napoli - Casamicciola færgeselskaber

    • 31 Sailings Weekly 50 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Napoli til Casamicciola færge

Napoli Casamicciola færgeruten forbinder Italien med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV Aliscafi sejler op til 31 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 minutter.

Der er 38 overfarter Uge på Napoli Casamicciola ruten mellem Italien og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kyst af øen Ischia, som ligger i Italiens Campania region, i den nordlige ende af Napoli-bugten. Øen, der er af vulkansk oprindelse, er inden for rækkevidde af Napoli med både konventionel færge og hydrofoilbåd. Øen er populær blandt turister på grund af sine sandstrande, krystalklare vand og de varme kilder, som har kurbade bygget omkring dem. Øen virker især til at være populær med tyske turister og som en konsekvens heraf, er mange af øens skilte også på tysk. Byerne på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turister tager til. Af disse kan Ischia Porto prale af de bedste barer, Casamicciola af den væreste trafik og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mest appel.
Hydrofoilfærger og konventionelle færger sejler frem og tilbage til det italienske fastland via Napoli fra den smukke havn Casamicciola.