Fullers360
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Fullers360

Fullers er et af de førende færgeselskaber i Auckland og driver en række færger og ture omkring Auckland Harbour og øerne Waiheke, Motutapu, Motuihe og Rangioto.

Fullers færger afgår fra Aucklands Downtown færgeterminal, bag den ikoniske færgebygning i centrale Auckland, og transportere passagerer adskillige gange dagligt over Hauraki golfen til Matiatia Wharf på Waiheke Island og turen tager omkring 45 minutter. Færgen til Motutapu sejler fra Home Bay og tager omkring 35 minutter, mens overfarten mellem Rangitoto og Auckland tager omkring 25 minutter.

Fullers flåde af 11 færger, er den største og nyeste ved Auckland Harbour, og om bord på færgerne er der en bar, wi-fi, air condition og siddepladser.

Fullers har også Waiheke Bus Company, der forbinder med alle Fullers færge ankomster og afgange på Waiheke Island.

Med directferries.dk kan du finde Fullers360 sejlplaner, billetpriser og booke Fullers360 færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Fullers360 med alternative færgeselskaber.

Fullers360 routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking