Thailand

Sammenlign færger fra Thailand til Koh Samui

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Thailand og Koh Samui leveret af 1 færgeselskab – Lomprayah High Speed Ferries. Chumphon (Lomprayah Pier) til Koh Samui (Mae Nam Pier) færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 3 time 10 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Thailand Koh Samui overfarten mellem Chumphon (Lomprayah Pier) og Koh Samui (Mae Nam Pier).

Thailand Koh Samui kort

Tryk her for kort

Om Thailand:

Thailand ligger i midten af den indokinesiske halvø i Sydøstasien, og har mange øer beliggende ud for både vestkysten og østkysten.

Thailand, som er et af de mest besøgte lande i Asien, har et væld af attraktioner, som spænder fra fantastiske landskaber til det verdenskendte køkken. Nogle af de smukkeste øer i verden ligger i Andamanhavet, mens regionen i norden har tæt jungle og utallige templer.

Den livlige hovedstad Bangkok har en forskelligartet karakter; buddhistiske templer, street food, højhuse og natklubber. På den anden side, er Chiang Mai, den nordlige provins knudepunkt, en fjern by i de rullende Himalaya bakker kendt for sine fantastiske helligdomme.

De thailandske øer er en af landets største tiltrækninger, hvilket betyder at rejser med færge er en god måde at komme omkring. Der er et omfattende netværk af færgeforbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt i Thailand-bugten.