Gili Islands

Sådan bookes færger fra Gili Islands til Lombok

Der er 2 færgeruter mellem Gili Islands og Lombok med 14 afgange ugentligt. Scoot Fast Cruises leverer 2 ruter, Gili Trawangan til Bangsal sejler 7 afgange ugentligt & Gili Air til Bangsal omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Gili Islands til Lombok for at tjekke informasjon.

Gili Islands Lombok kort

Tryk her for kort

Færger fra Gili Islands til Lombok

Om Gili Islands:

Gili øerne er en lille øgruppe ud for den nordvestlige kyst af Lombok i Indonesien.

Øerne, som er omgivet af hvide sandstrande, turkisblåt hav og høje palmer, har alle deres egen unikke karakter. Trawangan, normalt kendt som ’Gili T’, er nok den mest populære ø og berømt for dens smarte atmosfære og summerende natteliv. Gili Air tilbyder en mere traditionel indonesisk oplevelse, mens Gili Meno er den perfekte fredelige ø.

Hver ø har fantastiske snorkling og dykning muligheder, og nogle af de fineste steder i Sydøstasien til det. Der er også mange dykker operatører, hvor man kan få PADI og SSI licenser.

Gili øerne er en perfekt destination for korte udflugter eller som et stop på rejser gennem Indonesien. Fra Gili Trawangan og Gili Air er der hyppige afgange til mange havne på østkysten af Bali.