Sarris Cruises

Overaskende nok er der ikke mange forbindelser imellem Grækenland og Albanien. Heldigvis lagde Sarris Cruises mærke til manglen og forsynede en overfart mellem Korfu og Saranda. Rederiet blev grundlagt i 2005 og er sidenhen blevet en af de mest pålidelige selskaber i Grækenland og Albanien, såvel som en af de mest-brugte transportselskaber i hele Albanien.

Over 2,5 millioner passagerer stiger om bord hvert år, et tal der kun kan vokse når rederiets respekterede omdømme bliver vidtrækkende. Færgen Rena har kapacitet til 525 passagerer, og Giorgia har plads til 295 passagerer, hvilket tillader mange rejsende på en gang til at købe drinks ved baren, der også serverer søde og pikante snacks.

De fleste vælger at nyde deres drinks på det øverste dæk, imens de kigger ud på det bølgende landskab, der er udsmykket med maleriske huse, men hvis du foretrækker at spise i mere afskærmede omgivelser, findes der også et spiseområde på det underste dæk.

Færgerne varierer i størrelse, men deler den samme etos iblandt deres personale. Passagerer modtager en varm velkomst, når de stiger om bord, og det er af afgørende betydning at garantere alles sikkerhed. Det er ikke kun mennesker, der bliver betjent, men også hunde og katte, så du kan slappe af i den viden, at dit kæledyr vil glæde sig over rejsen lige så meget som dig selv.

Med directferries.dk kan du finde Sarris Cruises sejlplaner, billetpriser og booke Sarris Cruises færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sarris Cruises med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Sarris Cruises ruter

Alternative selskaber og ruter