Marlin Lembongan Cruiser

Marlin Lembongan Cruiser blev etableret i 2012, og leverer daglige overfarter mellem Sanur i sydøst Bali og Nusa Lembongan, en lille ø lige ud for den nordvestlige kyst af Nusa Penida, Indonesien.

Marlin Lembongan Cruiser sejler fra Bali til Lembongan på bare en halv time, ved hjælp af deres motoriseret båd med 750 hestekræfter, som kan bære op til 35 passagerer.

Båden har en bred vifte af sikkerhedsudstyr, inklusiv redningsflåder, jakker og ring bøjer, og den anerkendte kaptain og besætning om bord, kan hjælpe med eventuelle problemer, man måtte have. På overfarten kan man vælge at ligge i solen på det øverste dæk eller slappe af i de behagelige sæder på det nedre dæk.

Lembongan er hurtigt ved at blive en af landets mest populære destinationer, og har fremragende surfing og snorkling. Her er også en mere afslappet stemning end de travle resorts på Bali.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Marlin Lembongan Cruiser sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre