Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Isles of Scilly

Isles of Scilly er en britisk øgruppe, som ligger ud for den sydvestlige spids af Cornish halvøen.

Øgruppen er almindeligt kendt som ’Scillies’, og er en smuk verden af deres egne, væk fra det travel fastland. Der findes ingen trafik, supermarkeder og hotelkomplekser her. Øerne har også et af de mildeste klimaer i Storbritannien, med varmere vintre og flere solskinstimer end det sydvestlige England.

De fem beboede øer er St Marys, Tresco, Bryher, St. Martins og St Agnes, og der er yderligere omkring 100 ubeboede holme.

Scillies er ideel for en rolig weekend med masser af strande, som ligner dem i Middelhavet. Den mest maleriske kan findes på St Martins, hvor man kan snorke med legesyge sæler.

St Martins er også hjemsted for den mindste og sydligste vingård i Storbritannien, med pinot noir og chardonnay vinstokke.

Den fantastiske Tresco Abbey Garden blev skabt i 1843, og er et must see for enhver gartner. Der er over 20.000 eksotiske plantearter, inklusiv ørken kaktus og crimson flamme træer.

St Marys er den største og mest besøgte ø. Den har en velbevaret grav fra bronzealderen.

Man kan sejle fra Penzance i Cornwall og ankomme til St Marys inden for tre timer. Rejsen i sig selv er en god mulighed for at spotte delfiner og nyde den smukke natur. Servicen sejler dagligt med ’Isles of Scilly Travel’ færger, som er fuldt udstyret med cafeer og behagelige siddepladser.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Isles Of Scilly Travel
    • Få pris

Ruter og havne i Isles of Scilly