Glossa til Skiathos færge

Glossa Skiathos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 15 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 30 m.

Der er 35 overfarter Uge på Glossa Skiathos ruten mellem Skópelos Ø og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Glossa til Skiathos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Skópelos Ø til Sporaderne side

Glossa - Skiathos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 14 Afgange Ugentlig 15 m
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Glossa Skiathos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Glossa Skiathos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Glossa Guide

Glossa er beliggende i Sporaderne, omkring 11 km nordvest for Skopelos by og 23 km fra Hora. Landsbyen betragtes som en af de mest maleriske i regionen, og den er præget af smalle gader og stier og traditionelle huse, med to etager, hængende træ balkoner og tegltage. Landsbyen, der ligger i bjergene omkring 300 m over havets overflade, har en fantastisk udsigt og har formået at forblive upåvirket af den moderne livsstil.

Skopelos er forbundet med båd til havnene i Volos og Agios Konstantinos på fastlandet og øerne Skiathos og Alonnisos.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.