New Zealand

Sammenlign færger fra New Zealand til Great Barrier Island

Der er 2 ferry routes mellem New Zealand og Great Barrier Island med 2 afgange ugentligt. Sealink NZ leverer 2 routes, Auckland til Great Barrier (Tryphena) sejler 1 gange dagligt, & Auckland til Great Barrier (Port Fitzroy) som sejler 1 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra New Zealand til Great Barrier Island for at tjekke informasjon.

New Zealand Great Barrier Island kort

Tryk her for kort

Færger fra New Zealand til Great Barrier Island

Om New Zealand:

New Zealand er en østat i det sydvestlige Stillehav, som består af nord og syd øerne, cirka 1500 kilometer øst for Australien.

Når det kommer til inspirerende naturlige baggrunde, topper New Zealands landskab listen. Fjorde, bjerge, grønne sletter, floder, aktive vulkaner og idylliske strande fylder nationen, og med en befolkning på bare 4,6 millioner, er det den ideelle destination for lange, fredelige vandreture.

Når det kommer til byområderne, leverer New Zealand også. Hovedstaden, Wellington er det kulturelle centrum, præget af victoriansk arkitektur og en livlig bydel, mens den velhavende by Auckland har det ikoniske Sky Tower, fantastiske restauranter og en havn fyldt med superyacht.

New Zealand er et land, som består af to hovedøer og mange holme, så færgerejse er meget populær. Der er masser af hurtige overfarter til Hauraki øerne ved Auckland, mellem nord- og sydøerne og til Stewart Island i syden.