Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Vancouver Island

Vancouver ligger ud for Canadas Stillehavskyst med Victoria, hovedstaden i Britisk Columbia, på den sydlige spids.

Det er er fristed for spændende dyreliv og er nationens kultur og kunst center. Vancouver har det mildste klima i Canada, med varme somre og vinter temperaturer, som normalt er over 0 grader.

Mens i Victoria bør man besøge Robert Bateman Centre, som har omkring 160 fantastiske stykker fra landets mest populære natur maler.

Gå gennem Point Ellis House og Gardens for en smag af hvad Canada i 1860 var som for den sociale elite. Det huser over 5.000 fascinerende artefakter, og en række familiebilleder af dem, der engang boede der. På en solskinsdag, kan man slappe af i de farverige haver med te og friskbagte scones.

Børn vil elske Victoria Bug Zoo. Her kan de lære alt om canadiske critters og tage billeder med bemærkelsesværdige insekter.

Hovedstaden har også gode cykelruter. Lej en cykel og besøg så mange af butikkerne og kaffebarerne, som man kan. Eller stop ved Bastion Square, som engang var et victoriansk fort, men nu er et center for gode restauranter og butikker.

Newcastle Island Marine Provincial Park, lige ud fra Vancouvers sydøstlige kyst, tilbyder 22 km af veludviklede vandrestier og er et ideelt rejsemål for familier. Her kan man sidde omkring et lejrbål, mens man steger laksen, man lige har fanget. Eller man kan bruge sin eftermiddag på at se det lokale dyreliv, som inkluderer grå hvaler, spækhuggere, Vancouvers sorte bjørn samt over 200 fuglearter.

Den hurtigste og mest regulære færgerute til Vancouver er fra Seattle i USA til Victoria. Denne tager normalt under tre timer.

Der er også mindre regulære afgange fra Campebell Island, Swindle Island og Prince Rupert, videre op langs kysten. Disse sejler alle til Port Hardy på den nordlige kyst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • BC Ferries
    • Få pris

Ruter og havne i Vancouver Island