Vi beklager, men Rabac - Venedig servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Rabac - Venedig

Rabac - Venedig servicen blev drevet af Venezia Lines.

Selv om denne færgerute i øjeblikket ikke er tilgængelig, kan vi tilbyde alternative færgeoverfarter som sejler fra Kroatien eller til Italien.

Tryk på nedenstående links for mere information eller vælg i menuen til venstre for at sammenligne billetpriser, sejlplaner og booke din færgebillet.

Rabac Guide

Rabac er en charmernede fiskerlandsby som er beliggende på østsiden af Istrien halvø. Byen er meget attraktiv med mange krogede gader, tætte fiskerhuse, små boder og en masse spændende restauranter.

Rabac er en af perlerne i Kvarner-bugten, hvor hver landsby har sit eget særpræg og er charmerende i deres egen ret. Rabac har alt hvad man kan forvente af en turistby; aktiviteter, restauranter, cafeer og forlystelser.

Dog er byen ikke større end at alt ligger indenfor behagelig gå afstand. Man kan rejse til Rabac uanset hvilken slags ferie man ønsker.

Man kan prøve aktiviteterne, gå lange ture rundt i den skønne natur eller blot slappe af på en af de fantastiske strande.

Venedig Guide

Den italienske by Venedig blev grundlagt for mere end 1500 år siden, og ligger på 117 forskellige øer, der er forbundet af over 150 kanaler og 400 broer. Denne smukke bys historiske centrum er opdelt i seks bydele, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venedigs bygninger understøttes af træpæle, der er blevet drevet dybt ned i jorden for at skabe et solidt fundament.
Venedig er en af de mest besøgte, og smukkeste, byer i verden og har mange populære attraktioner, inklusiv Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en af de mest berømte seværdigheder i byen. I Venedig finder man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palads, og Accademia Gallery, som indeholder mesterværker fra det 14. århundrede frem til det 18. århundrede fra nogle af verdens største kunstnere, inklusiv Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.