Pomena til Dubrovnik færge

Pomena Dubrovnik færgeruten forbinder Kroatien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pomena Dubrovnik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pomena - Dubrovnik færgeselskaber

  • TP Line
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et Unesco verdensarv område, er en af de mest populære destinationer i Middelhavet, og en af byens mest besøgte attraktioner er dens bymure. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og blev bygget med en række tårne for at forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og springvand. Byens katedral, som er fra det 18. århundrede, indeholder levn fra det 11. og 18. århundrede.
Byens færgeterminale ligger i Kantafig området Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydel. Der er færgeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.